НЕ ГО МЕНУВАМ СВОЈОТ СОН.ГО МЕНУВАМ СВЕТОТ.

ОСМЕЛИ СЕ ДА БИДЕШ НАЈДОБРА. НАЈДОБРА ВО УЧИЛИШТЕ. НАЈДОБРА ВО ГРАДОТ. НАЈДОБРА ВО ТРЕНИНГОТ. НАЈДОБРА ВО ДРЖАВАТА. НАЈДОБРА ВО СВЕТОТ.

Ова сезона сме во потрага по жените кои се најдобри во она што го прават. Кои успеале да ги победат сите ограничувања на околината во која живеат, се избориле за она во што веруваат и станале пример на сите млади генерации кои се стремат кон слични цели.

Ви го претставуваме Nike FE/NOM Crew

Жени кои се FENOM-енални во она што го работат

АНТОНИЈА ЛОКВЕНЕЦ

Блогер, фитнес ентузијаст

„Во животот треба да имаме јасна цел каде се гледаме себеси. Кон целта не се стигнува преку ноќ, за тоа треба да се работи континуирано и на сите полиња од животот. Во тој процес има и падови. Она што е најважно е да останете силни и да продолжите понатаму посилни и посмели.“

ЕЛЕНА БУБАЛО

Персонален и групен фитнес тренер

„Фитнесот е компетитивен спорт во кој жените се гледани како „понежниот“ пол. Тоа ми дава дополнителна мотивација да го дадам најдоброто од себе, па дури и повеќе од тоа. Надминувањето на сопствените рекорди и неоткажувањето од сопствените соништа е клучно за успехот. Не треба да ги прилагодите своите цели на околината, сменете ги околностите да стигнете до целта.“

Најдобра поддршка.НЕАВТОРИЗИРАНИ МОЖНОСТИ.

Најдобрите спортисти имаат потреба од најдобра поддршка.Ви ги претставуваме новите производи кои ќе ви помогнат да бидете најдобри во она што го правите.

NIKE FE/NOM FLYKNIT BRA

Производот е достапен во Nike Shop Скопје

СИЛНА ПОДДРШКА

Nike Fenom Bra е во целост изработен со Flyknit технологија, која овозможува унапредена поддршка и компресија за време на најинтензивните вежби.

СОВРШЕНО ПРИЛАГОДЛИВ НА СЕКОЕ ТЕЛО

Флексибилен и лесен, лесно се прилагодува на твојата линија. Цврстата Flyknit технологија ја дава потребната поддршка.


NIKE ZOOM PEGASUS 36

Производот е достапен во Nike Shop Скопје

УЛТРА ЛЕСНИ

Редуцирањето на материјалите и иновативниот дизајн го прават овој модел најлесиот Pegasus досега.

ПРИЛАГОДЛИВОСТ

Браздите на ѓонот го ублажуваат отпорот при секој чекор и лесно се прилагодуваат на различни подлоги.


NIKE TECH PACK RUNNING JACKET 

Производот е достапен во Nike Shop Скопје

СОЗДАДЕНА ЗА ДВИЖЕЊЕ

Дизајнот на јакната со спуштени раменици овозможува поголема подвижност. Подолгиот заден дел дава потполна подвижност без разлика на твојата брзина.

ПОБЕДА НАД ВРЕМЕНСКИТЕ УСЛОВИ

Ултра тенок материјал со водоотпорен слој овозможува трчање и по дожд.